inkuilen algemeen

Mais en graskuilen bevatten het basisrantsoen voor uw dieren. Omdat u gaat voor de laagste inkuilverliezen, de beste opname en de beste smaak is folie belangrijk. Wij beschikken over een assortiment aan artikelen. De producten die wij o.a. kunnen leveren zijn Alpha en Ranie,
– Landbouwfolie-  Onderfolie  –  Beschermkleden –  Zandslurven –  kuilband – kuiltape – wikkelfolie – balennet

Inkuilwijzer

Klik hier om de inkuilwijzer online te bekijken.

 

 

Zandslurf

zandslurf vervangt autoband Gevulde zandslurven zijn de ideale vervanging van autobanden en ze worden dan ook steeds vaker gebruikt. Het aanbod zandslurven in de markt is divers, en wij hebben wederom voor de beste kwaliteit zandslurfen gekozen. Daarnaast is het gebruiksgemak bij zandslurfen van belang, daarom zijn de zandslurven voorzien van een handvat en een afsluitkoord.

 

Technische gegevens zandslurven

Materiaal PE / HDPE
Afmetingen 25 x 120 cm
Gewicht 200 gr/m2

 

 

 balennet

Nieuw Piippo hybrid balennet Het Piippo balennet is gemaakt volgens een nieuw procede. Het is geschikt voor veeleisende gebruikscondities en voor ieder merk balenpers, wereldwijd. Bovendien zitten er nu meer meters op elke rol balennet. Dit hybrid balennet is het resultaat van een lagedurige product ontwikkeling, allerlei testen en een nieuwe combinatie grondstoffen

Door het unieke ‘2 strepen waarschuwingssysteem’ van het Piippo balennet, weet u altijd precies hoeveel meter balennet u nog hebt, 50 meter bij de eerste streep en 25 meter bij de tweede streep.

Het Easy Coverage System 2 (ECS2) is een gepatenteerde methode, die het balennet beter over de baal verspreidt. Zo’n homogene en symmetrische baal is eenvoudiger op te slaan en geeft schadelijk vocht geen kans. Gerbri Plastics B.V. levert het balennet in de volgende breedtes.

  • 1,23 m 2600m1 of 4000m1
  • 1,25 m 2600m1 of 4000m1
  • 1,30 m 2600m1 of 4000m1

Technische gegevens balennet

Treksterkte 2800N
Rek 21,3%
Gewicht 0,5 gr/m2

 

Kuiltape

Kuiltape voor snelle reparatie Is uw plastic of wikkelfolie beschadigd? Kleine scheuren en gaten repareert u snel en makkelijk met kuiltape. Kuiltape is 100 mm breed, 10 m1 lang en leverbaar in de kleur zwart.

 

Technische gegevens

 

Materiaal PVC
Treksterkte 60N/25 mm
Rek 170%

 

Kuilband 

Gemak met kuilband U trekt het kuilband door de lussen van uw kuilkleed, en hangt aan beide kanten een gevulde Crossoslurf. Een snelle en eenvoudige manier om te zorgen dat uw kleed niet verschuift!

Technische gegevens

 

Materiaal PE band
Gewicht 200 gr/m2