Cevaal

 

GRIJPSKERKE – Agrarisch handelsbedrijf Cevaal in Grijpskerke levert een breed assortiment aan producten voor bijvoorbeeld akkerbouwers, veehouders, tuinderijen en hoveniers. Maar ook particulieren kunnen bij het familiebedrijf aan de Middelburgseweg terecht. Zo helpen ze u aan allerlei artikelen voor uw dieren en de tuin.

Met bijvoorbeeld zaaizaden, kunstmest, tuingereedschap, tuingaas, tuingrond en bestrijdingsmiddelen in het assortiment kunt u bij Cevaal terecht om uw tuin mooi te maken en te houden. Voor dieren levert het bedrijf onder meer veevoer, allerlei benodigdheden voor paard en stal en weideafrastering. Maar ook voor bijvoorbeeld werkkleding en zelfs landbouwspeelgoed bent u bij Cevaal aan het juiste adres. 

Kwaliteit

“We leveren producten met een goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs”, vertelt Jacco Cevaal. Hij runt de agrarische handelsonderneming met zijn vader Piet, moeder Hannie en broer Hans. “We kopen producten groot in, zodat we onze klanten een mooie korting kunnen aanbieden.” Op hun terrein aan de Middelburgseweg hebben ze alle ruimte om voorraden te bewaren. En dat biedt nog een ander voordeel: zo hoeft de klant bijna nooit met lege handen naar huis. “Daarbij kopen wij stro en hooi van de boer in en slaan dit op in de loodsen. Het hele jaar door kunnen we de klanten hieraan helpen.” En zoekt u een product dat Cevaal niet in huis heeft, dan kunt u vragen of ze het voor u willen bestellen. “We willen de klant altijd helpen. Dat is voor ons service.”

Thuisbezorging

Bij agrarisch handelsbedrijf Cevaal gaat u al snel met grote of zware aankopen naar huis. Als service kan de familie Cevaal uw artikelen thuis afleveren. “Voor het aan huis bezorgen hebben wij een vrachtauto met meeneem-heftruck beschikbaar.”

Winkel

Het bedrijf van de familie Cevaal is van maandag tot en met zaterdag open van 8.00 tot 17.30 uur. De onderneming begon bijna dertig jaar geleden als handel in zaaizaden. “We zijn gegroeid, waardoor we de zaaitarwe nu in eigen beheer hebben.” Elke stap in het proces kan Cevaal verzorgen. “Van het ontvangen van tarwe tot het schonen, ontsmetten en het afzakken om het klaar te maken om te zaaien.”

Naast de handel in zaaizaden, pootaardappels, uien en fourage heeft de familie een winkel op haar terrein. “Op deze manier kunnen we de agrarische sector en particulieren een zo compleet mogelijk pakket aanbieden.”